• START

    ételek és italok színvonalas felszolgálása büféasztalos reggeli, tányérszervizes vacsora lebonyolítása a’la carte ebéd felszolgálása borok, italok értékesítése éttermi- és wellness bárpultban történő kiszolgálás rendelések felvétele, számlázás vendégelégedettségre való...

  • START

    az ételek minőségének biztosítása az elkészítés és tálalás minden fázisában folyamatos egyeztetés a konyhafőnökkel/cheffel árukészlet folyamatos ellenőrzése a gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása a sztenderdek és közegészségügyi előírások ismerete, azok maximális...

  • START

    Vendégek érkeztetése, utaztatása, Telefonhívások és e-mailek kezelése, Vendégpanaszok gyors, hatékony kezelése, Kapcsolattartás a részlegekkel, Legalább középfokú angol és/vagy német nyelvtudással (nyelvvizsga nem előírás), Számítógépes ismerettel (Microsoft Office), Szállodai...

  • START

    A housekeeping részleg irányítása, beosztások készítése, a takarítási feladatok megszervezése Folyamatos kapcsolattartás a szálloda más részlegeivel a zökkenőmentes működés biztosítása érdekében (recepció, karbantartás) Biztosítja a housekeeping személyzet megfelelő szakmai felkészültségét....

  • START

    épületek karbantartási feladatainak elvégzése, a berendezések műszaki állapotának ellenőrzése Ütemezett karbantartási munkafolyamatok elvégzése Műszaki meghibásodások okainak feltárása Hibaelhárítás a legrövidebb idő alatt Szerszámok, gépek rendben-és karbantartása Javaslattételt tesz...

  • START

    Tányérszervizes gourmet vacsora felszolgálása, Vendégek fogadása és minőségi kiszolgálása, Árukészlet folyamatos ellenőrzése és töltése, Wellness bár felügyelete, rendben tartása, vendégek kiszolgálása, Rendelések felvétele, számlázás, Munkaterület tisztán- és rendben...

  • START

    Wellness részleg teljeskörű ismerete, Masszázsok, kezelések ismerete/elsajátítása és gyakorlatban történő használata, Adminisztrációs feladatok, Munkaterület tisztán, rendben tartása, Masszázsok, kezelések értékesítése, Vendégek szakszerű, pontos tájékoztatása Kapcsolattartás a...

  • START

    Vendégek fogadása, be- és kijelentkezések lebonyolítása, Számlakészítés, Éjszaka felmerülő adminisztrációs feladatok ellátása, Kapcsolattartás a különböző részlegekkel, Telefonhívások fogadása, Vendégek tájékoztatása az aktualitásokról. Egy vagy több nyelv...

  • START

    az ételek minőségének biztosítása az elkészítés és tálalás minden fázisában folyamatos egyeztetés a cheffel,  árukészlet folyamatos ellenőrzése kapcsolattartás az anyagbeszerzőkkel és beszállítókkal, árurendelés a gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása a sztenderdek...

  • START

    Főbb feladatok: ételek és italok színvonalas felszolgálása tányérszervizes, gourmet vacsora lebonyolítása éttermi- és aqua bárpultban történő kiszolgálás rendelések felvétele, számlázás vendégelégedettségre való törekvés Elvárások: vendéglátásban szerzett tapasztalat...

  • START

    Étteremvezető főbb feladatai: szálloda éttermi részlegének magas színvonalú szakmai felügyelete, irányítása felszolgálók munkájának felügyelete és irányítása készletgazdálkodás, leltározás, számlázási fegyelem betartatása beosztás elkészítése, munkaerő-gazdálkodás, szoros...

  • START

    A szállodai szolgáltatások értékesítése, Beérkező e-mailek, telefonok kezelése, Vendégek minőségi és pontos tájékoztatása, Közvetítői oldalak, foglaló felületek kezelése, Számlakészítés, Szobatükör ellenőrzése, Ajánlatok, visszaigazolások elkészítése, ellenőrzése, Kapcsolattartás a...

  • START

    Vendégek fogadása, be- és kijelentkezések lebonyolítása, Számlakészítés, A napközben és éjszaka felmerülő adminisztrációs feladatok ellátása, Kapcsolattartás a különböző részlegekkel, Telefonhívások fogadása, Vendégek tájékoztatása az aktualitásokról. Egy vagy több nyelv...