Keresünk édesapámhoz bentlakással gondozó, ápoló, házvezetőnő munkavállalót


Olyan ápolót, szeretnénk akinek idősember gondozásában van már tapasztalata. Édesapám lábon járó beteg pelenkázni nem kell.

FONTOS!

Kérem csak azok jelentkezzenek akik jogosítvánnyal rendelkeznek és jelenleg is aktívan vezetnek! Nem kell saját autóval rendelkezzen. Akinek nincs jogosítványa az kérem ne hívjon és ne jelentkezzen!

Feltétel hogy alapszinten tudják használni az internetet és legyen okos telefonjuk. 

Viber, WhatsUp, FaceTime, Facebook messenger vagy Skype….bármelyik jó, apukámnál kiváló az internet szolgáltatás. Rendelkezzen nyílvános Facebook oldalal. Eger közelében lakók jelentkezését várjuk.

Eger mellet gyönyörű csendes környezetben, gyógyászati eszközökkel felszerelt házban termál fürdő közvetlen közelében középkorú hölgyek jelentkezését várjuk aki tisztességes, káros szenvedélyektől mentes, büntetlen előéletű. Két hetente, váltanák egymást.

Én Amerikában élek, 9 óra az eltérés ezért elnézést ha nem azonnal reagálok leveleikre, üzeneteikre. Amennyiben érdekli ez az álláslehetőség kérem engem keressenek a következő elérhetőségeken:

  • email: "Jelentkezem" gombra kattinva vagy +1 702 666 1471  mobil számon.

Van a telefonomon FaceTime, Viber, Facebook messenger, Skype“redlart” és Wat’s up is. Így ingyenesen is hívható vagyok internet segítségével. De az is jó ha megírja nekem emailben vagy sms-benhogy milyen telefonszámon érhetem el és én vagy a nővérem fel fogja hívni.

. Fizetés 5000 Ft/nap.

Köszönettel várjuk jelentkezésüket. Zoltán.

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Egyéb

Munkarend

  • Megszakítás nélküli (váltásos)

Hasonló hirdetések