Állásbörze | EgerAllas.hu

Egerben keresel állást, és szívesen megismerkednél a helyi nagyvállalatokkal? Akkor érdemes ellátogatnod a különböző állásbörzékre, mert így testközelből ismerkedhetsz meg a különböző cégekkel.

Az alábbiakban arról lesz szó nagyvonalakban, hogy:

 • milyen állásbörzék kerülnek megrendezésre Egerben,
 • milyen vállalatok szoktak részt venni ezeken,
 • melyik a legnépszerűbb állásbörze, amely az egrieknek erősen ajánlott, melyek az állásbörzék előnyei, és hátrányai,

Enyém a pálya! Állásbörze és Karriernap 2018

Állásbörze Eger

34 Heves megyei cég, több mint 1000 állást kínált ezen az eseményen, amelyet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) valamint a Heves Megyei Kormányhivatal együttesen szervezett. A rendezvényt az Eszterházy Károly Egyetem Rendezvénytermében szervezték meg. Az állásbörzén rendszerint álláskeresés, önéletrajzírás, karriertervezés és önmegvalósítás a legfőbb téma. Az állásbörzékről itt tájékozódhatsz bővebben: http://www.hkik.hu/hu

Egri állásbörze a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban 2019

A városban már megrendezésre került az egri pályaválasztási kiállítás 2019. június 7-én. Az állásbörze álláskeresők, pályamódosítók, pályakezdők, főiskolások, és egyetemisták számára is ajánlott. Ezen az eseményen közel 40 munkaadó több mint 700 munkalehetőséget mutatott fel az érdeklődők számára. Az eseményen szóba kerültek a támogatott képzések, és a foglalkoztatáshoz kapcsolódó támogatási lehetőségek is.

Agria TISZK Állásbörze 2019

33 vállalatnál érdeklődhettek azok, akik ellátogattak az Agria TISZK állásbörzéjére. A szervezők képzési lehetőségekkel, álláskeresési tanácsadással, és önéletrajzkészítéssel is készültek az érdeklődők számára. Amennyiben érdekelnek a jövőben megrendezésre kerülő állásbörzék, akkor az alábbi honlapot is felkeresheted: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/heves

Egri kirendeltségű vállalatok, amelyek az állásbörzéken szerepelnek

Számos nagyvállalat megmutatja magát az állásbörzéken, többek között a Bosch, a ZF Hungária, az AVENTICS, és a Sanatmetal is, amelyeknél el tudsz helyezkedni.

BOSCH

A Bosch 1898-ban lett megalapítva, mára már 15.300 munkatárssal büszkélkedhet. Az egri telephely 300 főt foglalkoztat. A vállalat legfőbb területe az autóalkatrészek, és tartozékok gyártására terjed ki, de leginkább kormányoszlopokat gyárt. A cím: 3300, Eger, Patak utca 8.

A Boschnál betölthető munkakörök a következők:

 • Folyamatmérnök
 • Beszerzési projektvezető
 • Minőségbiztosítási mérnök
 • Quality (minőség)technikus
 • Termelési, minőségügyi mérnök
 • Mérőeszközfelügyelő
 • Logisztikai tervező, és vevői kapcsolattartó

A betölthető munkakörökkel kapcsolatban részletes információkat olvashatsz az alábbi oldalon:
https://careers.smartrecruiters.com/BoschGroup/hungary.

ZF Hungária Kft

A ZF 1996 január 1-jén kezdte meg tevékenységét. Elsősorban automatizált sebességváltók, és alkatrészek gyártásával és értékesítésével foglalkozik Egerben. Mindezeket teherautókba, buszokba, személyautókba építik be. 2018 őszén az egri telephelyen megkezdődött az automata sebességváltók gyártása is, amely a jövő szempontjából meghatározó lesz. A munka szempontjából fontos a cég számára a hatékonyság, és a minőségi munkavégzés. A ZF Hungária fontosnak tartja a CSR tevékenységet, amely a társadalmi felelősségvállalásban mutatkozik meg. Nincs ez másképp Heves megyében és Egerben sem. A vállalat elsődleges célja, hogy olyan cégeket, szervezeteteket, tevékenységeket támogasson, amelyek közvetlenül, vagy közvetve hozzájárulnak a városban és a megyében élők életkörülményeinek javításához. A vállalatnál külön csoportba van szedve

 • a friss diplomás,
 • a duális hallgató,
 • és a tapasztalattal rendelkező.

A karrieroldalon magad kereshetsz rá kulcsszavakra, ha állást keresel. https://jobs.zf.com/?locale=hu_HU  A vállalat címe: 3300, Eger, Kistályai út 2.

AVENTICS

Az egri telephellyel rendelkező vállalat a pneumatika területén játszik jelentős szerepet. A cég pneumatikus műszaki termékeket és szolgáltatásokat kínál az ipar, az élelmiszer, csomagoló, gyógyászati ipar részére. Pneumatika esetében a kereskedelmi gépjárművek, a tengerészet és a vasúti technológia ágazatai számára is kínálunk termékeket, szolgáltatásokat. A cégnél világszerte több mint 2000 munkatárs dolgozik. Telephelyei az alábbi országokban találhatóak meg: Németországban, Franciaországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Kínában, és Magyarországon. Az egri telephely címe: 3300, Eger, Bánki Donát utca 3. A honlap az alábbi oldalon érhető el: https://www.aventics.com/hu/hu/

SANATMETAL Kft

A vállalat egészségügyi termékek fejlesztésével foglalkozik, többek között traumatológiai, gerinc és fogászati implantátumok, ízületpótló protézisek, és diagnosztikai eszközök fejlesztésével, előállításával foglalkozik. Mindezt annak érdekében teszi, hogy hozzájáruljon az emberek egészségéhez. Ez a tevékenység a CSR-ben, a társadalmi felelősségvállalásban is megmutatkozik. A cégnek több, mint 300 dolgozója van. A vállalat címe: 3300, Eger, Faiskola út 5.

Betölthető munkakörök:

 • kereskedelmi képviselő
 • vevőszolgálati munkatárs:
 • csomagoló

Munkavégzés helye: Eger, Faiskola út 5. Bővebb információkat a karrierlehetőségekről, az elvárásokról és az elvégzendő feladatokról itt találsz: https://sanatmetal.hu/karrieroldal/

A legnagyobb állásbörze az országban, amely az egrieknek is szól!

Országosan a leghíresebb állásbörze a HVG állásbörzéje, amelyen erősen ajánlott részt venni az egrieknek is. Évente két alkalommal rendezik meg, márciusban és októberben. Az állásbörzéken egyébként nemcsak dolgozókat, de tanulókat is várnak, hiszen a vállalatok mellett egyetemek is felsorakoztatják magukat a standokon. A rendezvény első napján 10.00-és 19.00 között lehet részt venni a börzén, míg a második napon 10.00-tól 17.00-ig. A HVG állásbörzét a Budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg. További információkat az állásbörzéről itt találsz: https://hvgallasborze.hu/

 

Az állásbörzék előnyei

Ezeken a rendezvényeken kipróbálhatod magad akár egy próbainterjún, vagy részt vehetsz CV fotózáson is. Továbbá kialakíthatod saját kapcsolati hálódat, amelyeket a jövőben hasznosítani tudsz a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésed céljából. Tanácsadások, workshopok, és előadások is várnak téged, ahol karriertippekkel látnak el. Érdemes felkészülten érkezni a rendezvényre: gondold át milyen területen képzeled el magad, frissítsd adataidat, vidd magaddal aktuális magyar és idegen nyelvű önéletrajzod, és alkoss egy listát azon vállalatokból, amelyeknél el tudod képzelni magad hosszútávon.

Állásbörzék hátrányai

A legnagyobb hátránya az állásbörzéknek, hogy rengetegen szoktak lenni, így sokszor előfordulhat, hogy a vállalatok nem mindenkire tudnak teljes figyelmet szentelni.

Mikor és hogyan érkezz?

Mindenképpen akkor, amikor nincs nagy tömeg, ez a reggeli időszakban lehet esedékes, nyitás után egy órával, vagy zárás előtt 2 órával lényegesen kevesebben lehetnek. Legyél határozott, mutatkozz be, mondd el milyen szakon végeztél, vagy milyen területen képzeled el magad, és érdeklődj különböző pozíciók felől.

Hogyan öltözz fel az állásbörzére?

Öltözz inkább visszafogottabban, a kevesebb néha több elvét követve! Manapság már nem tekinthető elvárásnak az öltöny, és a kosztüm. Ne ess abba a hibába, hogy lezseren jelensz meg, a póló, és a farmer nem elfogadott. Férfiaknak elfogadott a szövetnadrág és az ing, a hölgyeknél pedig a szoknya és a blúz. Törekedj arra, hogy öltözködésed tükrözze a visszafogott eleganciát.

 

Kérdezz megfontoltan!

 „A mennyit lehet ezzel a munkával keresni” c. fejezettel könnyedén elvághatod magad. Érd el, hogy érdeklődésed őszintének tűnjön: „Olvastam, hogy elnyerték az XY díjat, bővítik a céget, pontosan milyen munkaerőre lenne szükség?” Az ilyen kérdéssel kivívhatod a vállalat érdeklődését, így sokkal nyitottabbak lehetnek feléd, ha látják, hogy valóban érdeklődsz az adott szakterület iránt.

 

EgerAllas.hu / B.D.

 

A megrendezésre kerülő egri állásbörzékről ezen az oldalon tájékozódhat. Pillanatnyilag nincs kitűzött állásbörze időpont Egerben.

Állásbörzékkel kapcsolatosan további hasznos információkat a linken talál.

Az oldalt folyamatosan frissítjük.