Gyártáselőkészítő faipari technikust / faipari mérnököt keresünk egri munkahelyünkre

Agria-Ajtó Kft.
Eger
2022. 05. 31.


LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK!

Az AGRIA AJTÓ KFT Magyarország egyik piacvezető beltéri ajtó gyártója, ahol szakértő csapatunk 25 éve minden nap azon dolgozik, hogy termékeink funkcionalitásával és esztétikai megjelenésével komfortosabbá, élhetőbbé és szebbé varázsoljuk ügyfeleink otthonát.

Ebbe a jól működő szakembergárdánkba keresünk most

faipari mérnök vagy faipari technikus végzettséggel rendelkező

GYÁRTÁSELŐKÉSZÍTŐ

munkatársat egri üzemünkbe.

Feladatok

MILYEN MUNKAHELYET KÍNÁLUNK NEKED?

Olyat, ahol egy befogadó, családias légkör vár rád a mindennapokban – 25 fővel működünk – , ahol a csapattagok segítik, kiegészítik egymást a felmerülő problémák megoldásában.

Nálunk kamatoztathatod az eddig megszerzett tudásodat — de akár pályakezdőként is várunk —, sőt folyamatosan új dolgokkal, technológiákkal és anyagokkal ismerkedhetsz majd meg.

A mindennapos mókuskeréken kívül jut idő a névnapozásra, kirándulásra, csapatépítőkre is, mert időnként mindannyiunkra ráfér egy kis kikapcsolódás és feltöltődés.

 

MIVEL FOGLALKOZUNK, ÉS MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA CSATLAKOZOL?

Az általunk készített nyílászárók prémium minőséget képviselnek, ami megköveteli a lelkiismeretes, pontos munkavégzést, és a folyamatos kommunikációt a munkatársaiddal.

Gyártáselőkészítőként a fő tevékenységed a beérkező megrendelések feldolgozása, és a termelés számára érthető „nyelvre” történő lefordítása lesz. Ezt a munkádat előre standarizált rajzok (AutoCad) és táblázatok (Excel) segítik, amelyek használatának betanulását két mérnök kolléga segítségével sajátíthatod majd el. Nagy előny, ha ismered ezt a két programot, vagy nyitott vagy az új dolgok megismerésében és megtanulásában!

A rajzok és táblázatok kezelése mellett a gyártáshoz szükséges egyéb tevékenységekkel is folyamatosan megismerkedsz majd, így később képes leszel alapanyagok, vasalatok, üvegek beszerzésére, vagy akár egy helyszíni felmérés elintézésére is.

A közvetlen felettesed a cégvezető lesz, aki garantáltan nem mikromenedzsel, de ha igényled, akkor mentorként segíti a gyártáselőkészítői készségeid fejlesztését.

Elvárások

SZUPER ELŐNY, HA ILYEN KLASSZ TULAJDONSÁGAID VANNAK:

Jókedvű, lendületes figura vagy, és nem ijedsz meg egy új, esetleg egy összetett feladat megoldásának kidolgozásától. Ezzel összefüggésben nem félsz hibázni, de ezekből a malőrökből tanulsz, és törekedsz rá, hogy ne kövesd el újra.

Szeretsz rendszerben gondolkodni és dolgozni, ragaszkosz a megállapodott standardokhoz, ugyanakkor ezzel egyidőben folyamatosan keresed a még jobb megoldásokat, amivel könnyebben, egyszerűbben, takarékosabban tudjuk termékeinket legyártani.

Ha részese akarsz lenni a folyamatnak, ahol a felméréstől a Te gyártáselőkészítéseden át a szellemi munkád fizikai valóságot ölt, akkor NÁLUNK A HELYED, JELENTKEZZ!

Amit kínálunk

Mivel senki sem születik beltéri ajtók gyártáselőkészítőjeként, ezért legalább 3-6 hónapig két mérnök kolléga fog mindenben segítséget nyújtani ahhoz, hogy a lehető legjobban megismerd a termékeinket, az előkészítéshez használt programokat, és a cégnél használt standardokat. 


Itt ismerkedhetsz meg velünk és termékeinkkel: www.miador.hu

És ide küldheted el a kérdéseidet, ha további információkat szeretnél megtudni rólunk: kattints a "Jelentkezem" gombra vagy szívesen várunk Egerben, hogy élőben is megismerhess bennünket. Ugyanide várjuk fényképes önéletrajzodat is.

Ha a fentiek alapján úgy döntöttél, hogy élsz az általunk felkínált lehetőséggel, szereted a kihívásokat, szeretnél új ismereteket megtanulni, akkor mi megfelelő támogatást tudunk adni Neked ebben, JELENTKEZZ még ma!

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő 8 óra

Elvárt tapasztalat

  • Pályakezdő/friss diplomás
  • Nem igényel tapasztalatot
  • 1-2 év szakmai tapasztalat

Elvárt végzettség

  • Technikum
  • Főiskola
  • Egyetem

Szükséges nyelvtudás

  • Nem szükséges nyelvtudás

Munkarend

  • Általános

Beosztás

  • Beosztott

Önéletrajz elküldése kötelező!