Borász munkalehetőség Egerben


Eszterházy Károly Egyetem

Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont

Az Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont az egyetem egyik kiemelt kutatási egysége a szőlészet-borászat, az élelmiszertudományok, és a bio-analitika vonatkozásában. Egyetemünk gondozásába tartozik egy 24 ha-os szőlőterület, melynek terméséből hallgatói, kísérleti, valamint forgalmi borok készülnek. Ezen borászati munkálatok elvégzéséhez, koordinálásához, keresünk a borászatban jártas Borász munkakörbe munkatársat.

 

Munkavégzés helye:

3300 Eger, Kőlyuktető

Benyújtási határidő: 2021. április 30.

Jelentkezés: Szakmai önéletrajz benyújtásával

 

Feladatok

  • Szőlőfeldolgozási munkálatok végzése.
  • Borok készítése, pince munkálatok szervezése, végzése (szűrés, fejtés, palackozás, stb.).
  • Borok bemutatása, borkóstolók megtartása.
  • Hatékony együttműködés a szőlésszel.
  • Részvétel a kísérleti borkészítésben.
  • Kutatók és oktatók munkájának szakmai segítése.
  • Borászati adminisztrációs feladatok elvégzése.

Elvárások

  • Középfokú végzettség.
  • Borászati területen szerzett szakmai tapasztalat.
  • Önálló, precíz munkavégzés mellett csapatmunkára való képesség.
  • magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség

Előnyök

  • borászati területen szerzett szakképzettség
  • borászatban eltöltött többéves gyakorlat
  • B kategóriás jogosítvány
  • megbízhatóság
  • szakmai elhivatottság
  • jó kommunikációs képesség
  • készség szintű informatikai jártasság

Amit kínálunk

  • hosszú távon tervezhető munkavégzés
  • versenyképes jövedelem
  • fiatal, energikus kollektíva

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő 8 óra

Elvárt tapasztalat

  • 1-2 év szakmai tapasztalat

Elvárt végzettség

  • Szakközépiskola

Szükséges nyelvtudás

  • Nem szükséges nyelvtudás

Munkarend

  • Általános

Beosztás

  • Beosztott

Önéletrajz elküldése kötelező!