Gondozó, gondozónő munkakörben álláslehetőség Bükkszéken

Zoltan Art and Photography Kft.
Bükkszék
Bruttó 7 500 Ft - 8 000 Ft / nap
2020. 12. 02.


Olyan ápolót, szeretnénk akinek idős ember gondozásában van már tapasztalata. Édesapám lábon járó beteg pelenkázni nem kell! 

 

FONTOS! 

A munka jellege bentlakásos. 24 órán át vele kell lenni, 10 naponta történik a váltás.

 

Kérem lehetőleg csak azok jelentkezzenek akik jogosítvánnyal rendelkeznek és jelenleg is aktívan vezetnek! 

 

Feltétel hogy alap szinten tudják használni az internetet és legyen okos telefonjuk. 

 

Viber, WhatsUp, FaceTime, Facebook messenger vagy Skype….bármelyik jó apukámnál kiváló az internet szolgáltatás. Rendelkezzen nyilvános Facebook oldallal! Eger közelében lakók jelentkezését várjuk! 

 

Eger mellet gyönyörű csendes környezetben, gyógyászati eszközökkel felszerelt házban termál fürdő közvetlen közelében középkorú hölgyek jelentkezését várjuk aki tisztességes, káros szenvedélyektől mentes, büntetlen előéletű. Két hetente, tíz naponta vagy ahogy megegyeznek egymás közt váltanák egymást. 

 

Én Amerikában élek, 9 óra az eltérés ezért elnézést ha nem azonnal reagálok leveleikre üzeneteikre. Amennyiben érdekli ez az állás lehetőség kérem engem keressenek a következő elérhetőségeken:email: "Jelentkezem" gombra kattintva vagy 1 702 666 1471 mobil számon. 

 

Van a telefonomon FaceTime, Viber, Facebook messenger, Skype“redlart” és What’s up is. Így ingyenesen is hívható vagyok internet segítségével, de az is jó ha megírja nekem emailben vagy sms-ben hogy milyen telefonszámon érhetem el és én vagy a nővérem Borbála fel fogja hívni . 

 

Köszönettel várjuk jelentkezésüket: Zoltán és Bori.

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Időszakos munka

Munkarend

  • Megszakítás nélküli (váltásos)

Hasonló hirdetések