Eger

Eger vonzáskörzetét tekintve igen különleges helyzetben van, ugyanis heves megyei székhely pozícióján túl, a város földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően több nagyobb várost és községet tudhat a szomszédságában, ami munkaerőt tekintve egy igen nagy pozitívum.

A város lakossága a kicsivel több, mint 50 ezret fő. A legfőbb erőssége a turizmus és a köré épülő egyéb szolgáltatások, de emellett kiemelendő a vendéglátás, melyben talán a város az országban is közismert, a díjnyertes borászokról és az ő boraikról, a finomabbnál finomabb éttermekről és az azt vezető chefekről. A vendéglátást és a kiváló egri vendégszeretetet misem minősíti jobban, mint az a több ezer elégedett magyar és külföldi turista, aki városunkba látogat, amivel elnyerte az ország negyedik legkedveltebb turisták által látogatott városa címet.

az egri bazilika képe

Eger nem csak természeti és műemlékek tömkelegével büszkélkedhet, de emellett több nagyobb országos és nemzetközi cégnek is található itt szervize, üzeme vagy akár a központja is.

Számos munkalehetőséget kínál Egerben a vendéglátás, az idegenforgalom és a turizmus, azonban munkalehetőségek tekintetében jelentős az ipar is. Az egri ipar kiemelendő szereplői a német tulajdonú Bosch vagy a ZF magyar leányvállalatai, amik mágnesként vonzzák az egri régió műszaki végzettséggel rendelkező munkavállalóit, és amik szivacsként szívják fel a mérnöki és gazdasági végzettségű friss fiatal vagy épp a már tapasztalattal rendelkező diplomásokat, de számos nyitott álláslehetőséggel várják az új munkavállalókat. A két cég az utóbbi években több nagyobb beruházást is intézett Egerben és a környéken egyaránt, melyek nagy hatással voltak a város és a Heves megyei régió életére. Megnövekedett szakmunkás igény jelentkezett ebben a szektorban, melyre első sorban esztergályos, gépkezelő, műszakvezetőt, gépalkatrész összeszerelőket keresnek, de szaktudással rendelkező kollégákat keres több magyar és nemzetközi cég is a régióban, akik repülő-gépalkatrészek összeszerelésével (Ruag) vagy épp pneumatikai elemek gyártásával (Aventics) foglalkoznak. A térségben erősen érezhető a multinacionális cégek térnyerése és az ő általuk generált hatalmas munkalehetőségek, egyaránt a szakmunkás, a mérnöki, a diák és gyakornoki munkakörben, illetve foglalkoztatás területén is. A szakképzett munkalehetőségeken túl a cégek a szellemi tevékenységű munkafázisait is áthelyezték Egerbe, mely a diplomával rendelkező kollégák utáni igényt is növelte. Első sorban mérnöki és gazdasági tudással rendelkező személyeket keresnek, akik tapasztaltak géptervezés, gyártásfejlesztés, embererőforrás vagy logisztikai területen, de az adminisztrációs és irodai munkára is megnőtt az igény. A logisztika iparára épülve komplett vállalkozások telepedtek meg Egerben, melyek pont az ilyen nagy globálisan működő cégek igényeit hivatottak kielégíteni.

Az egri Dobó tér képe

Az EgerAllas.hu ebben a sokszínű változatos munkakínálati piacon hivatott a legjobb lehetőségeket felkutatni, csoportosítani majd a megfelelő marketing eszközökkel párosítva közvetíteni azt az egri és Eger környéki munkavállalóknak. Oldalunk egyik legnagyobb előnye az álláskeresők nagyszámú elérése, valamint a látogatókból generált jelentkezők száma egy-egy állásajánlatra. Folyamatosan nyomon követjük a helyi állásbörzéket, hogy teljesebben kiszolgálhassuk az egri cégek, valamint az álláskeresők igényeit, aminek köszönhetően még eredményesebb állásközvetítést érhetünk el. Sikereinket bizonyítja a több, mint 100 egri cég, akik már állandó jelleggel használják az EgerAllas.hu oldalt, illetve az innováció iránti elkötelezettség, hiszen cégünk hamarosan nem csak városokra és kisebb régiókra kiterjesztve lesz képes az állásajánlatokat megjeleníteni, de akár az AllasOrias.hu-n keresztül az egész országban.

Az EgerAllas.hu csapata mindenben az Önök segítségére van, kérem keresse bátran munkatársainkat egri és környékbeli álláshirdetések feladásával kapcsolatosan!

Képek forrása: https://hu.m.wikipedia.org/wiki