Keresünk idős szüleinknek Egerhez közel bentlakással gondozó, ápoló, házvezetőnőt

Redl Nagy Zoltán

Egyéb munkalehetőségek

Munkavégzés helye: Eger és környéke

2018. 06. 13. 09:26

Jelentkezem


Keresünk azonnali kezdéssel, idős szüleinknek Egerhez közel bentlakással gondozó, ápoló, házvezetőnőt. Olyan ápolót, szeretnénk akinek pelenkázásban és idősek gondozásában van már tapasztalata.

Kérem csak azok jelentkezzenek akik jogosítvánnyal rendelkeznek és jelenleg is aktívan vezetnek!!!, Alap szinten tudják használni az internetet és van okos telefonjuk valamilyen ingyenes telefonálási lehetőséggel. Viber, WhatsUp, FaceTime, Facebook messenger vagy Skype….bármelyik jó a szüleinknél kiváló az internet szolgáltatás.

Facebook oldal előny.! Lehetőleg Eger közelében lakók jelentkezését várjuk.! Váltásban kéne ezt a feladatot ellátni ami azt jelenti hogy két vagy három ápolóra is szükségünk van. Gyönyörű csendes környezetben, gyógyászati eszközökkel felszerelt házban termál fürdő közvetlen közelében középkorú hölgyek jelentkezését várjuk aki tisztességes, káros szenvedélyektől mentes, büntetlen előéletű és idősek ápolásában van már tapasztalata. Két hetente, hetente vagy akár három naponta váltanák egymást. Én Amerikában élek, 9 óra az eltérés ezért elnézést ha nem azonnal reagálok leveleikre üzeneteikre.

Amennyiben érdekli ez az állás lehetőség kérem engem keressenek a következő elérhetőségeken: email: redlart@redlart.com vagy +1 702 666 1471 mobil számon. Van a telefonomon FaceTime, Viber, Facebook messenger, Skype“redlart” és Wat’s up is, Így ingyenesen is hívható vagyok internet segítségével. De az is jó ha megírja nekem emailben vagy sms-ben hogy milyen telefonszámon érhetem el és én vagy a nővérem felhívja.

Köszönettel várjuk jelentkezésüket.


Jelentkezem