Kereskedelem, értékesítés

Bolti eladó-tanácsadó állás Eger belvárosában működő Biobolt és Vitamin Szaküzletben

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.

Eger belvárosában működő Biobolt és Vitamin Szaküzlet BOLTI ELADÓ – TANÁCSADÓ munkakörbe keres munkatársat.

Olyan segítőkész munkatársat keresünk, aki képes gyors, szakszerű és magas színvonalú kiszolgálással teljesíteni az ügyfelek igényeit és ez által magas szintű ügyfél-elégedettséget elérni.

A feladatok közé tartozik a bejövő ügyfelek professzionális kiszolgálása, igényeik felmérése, tanácsadás, kasszázás, számlázás, adminisztráció, az üzlet rendjének és tisztaságának fenntartása, polcok feltöltése áruval és a gördülékeny ügymenet biztosítása.

Olyan személy jelentkezését várjuk, aki középfokú végzettséggel rendelkezik, és belső igénye van arra, hogy az ismereteit bővítse a munkaköréhez kapcsolódó területeken.

Nálunk valóban nagyon sok munka van, a feladatok változatosak, kihívásokkal teliek, ezért olyan személy jelentkezését várjuk, aki emberszerető, kiváló és őszinte kommunikációval rendelkezik, örömmel és lendületesen tud dolgozni, megbízható és pontos az általa végzett munkában.

Fontos, hogy a leendő munkatárs képes legyen önállóan és csapatban is felelősségteljesen dolgozni, és a kitűzött célok elérése érdekében a túlórától sem riad vissza.

Kiemelt figyelmet fordítunk az új munkatárs képzésére és a támogató háttér megteremtésére.

Ha szeretsz dolgozni és vállalnád ezt a szakmai kihívást, és a személyes teljesítményeddel növelni tudod egy aktív csapat elért eredményeit, kérjük, küldd el fényképes önéletrajzod a következő email címre:

egerbiobolt@gmail.com