Bolti eladó - tanácsadó munkakörbe kollégát keresünk Egerben at Vitál Centrum Biobolt és Vitamin Szaküzlet / EgerAllas.hu | Az ingyenes egri állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
6

jelentkezők

Kínál Bolti eladó - tanácsadó munkakörbe kollégát keresünk Egerben

Vitál Centrum Biobolt és Vitamin Szaküzlet helység: Eger

Címkék:

Eger belvárosában működő Biobolt és Vitamin Szaküzlet bővülés miatt BOLTI ELADÓ – TANÁCSADÓ munkakörbe keres munkatársat.

Olyan segítőkész munkatársat keresünk, aki képes gyors, szakszerű és magas színvonalú kiszolgálással teljesíteni az ügyfelek igényeit és ez által magas szintű ügyfél-elégedettséget elérni.

A feladatok közé tartozik a bejövő ügyfelek professzionális kiszolgálása, igényeik felmérése, tanácsadás, kasszázás, számlázás, adminisztráció, az üzlet rendjének és tisztaságának fenntartása, polcok feltöltése áruval és a gördülékeny ügymenet biztosítása.

Olyan személy jelentkezését várjuk, aki középfokú végzettséggel rendelkezik, és belső igénye van arra, hogy az ismereteit bővítse a munkaköréhez kapcsolódó területeken.

Nálunk valóban nagyon sok munka van, a feladatok változatosak, kihívásokkal teliek, ezért olyan személy jelentkezését várjuk, aki emberszerető, kiváló és őszinte kommunikációval rendelkezik és örömmel és lendületesen tud dolgozni, megbízható és pontos az általa végzett munkában.

Fontos, hogy a leendő munkatárs képes legyen önállóan és csapatban is felelősségteljesen dolgozni, és a kitűzött célok elérése érdekében a túlórától sem riad vissza.

Kiemelt figyelmet fordítunk az új munkatárs képzésére és a támogató háttér megteremtésére.

Ha szeretsz dolgozni és vállalnád ezt a szakmai kihívást, és a személyes teljesítményeddel növelni tudod egy aktív csapat elért eredményeit, kérjük, küldd el fényképes önéletrajzodat a következő email címre:

egerbiobolt@gmail.com« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-10-08
Megtekintve: 566 alkalommal

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] egerallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160